Afscheid

Wat geeft de kwetsbaarheid van het leven beter weer dan de teerheid van prachtige bloemen.  Des te passender om op de verdrietige momenten in ons leven onze diepste gevoelens hiermee te willen uiten.

Rouwboeketten

Laat ons helpen de uitvaart van uw dierbare met onze bloemen te verzorgen. Naast onze stemmige rouwboeketten kunnen wij ook de complete decoratie in kerk of aula arrangeren.

Persoonlijk & discreet

Natuurlijk bent u van harte welkom in onze winkel, maar indien u dat prettiger vindt komen wij graag bij u thuis. In een persoonlijk gesprek zullen wij dan uw wensen of die van de overledene bespreken. Wij hebben uiteraard voorbeelden beschikbaar die u kunnen helpen met uw keus.

Nadat u uw keuzes heeft bepaald, regelen wij alles direct met de begrafenisondernemer of uitvaartverzorgers. Op deze manier verzorgen wij alles op de achtergrond zonder u of uw familie er verder mee te belasten.

Fiori di Rose - rouwwerk rouwboeket

WIJ WERKEN SAMEN MET
‘AFSCHEID MET BLOEMEN’

Dat is een landelijke selectie van gerenommeerde bloemisten. Wat ons bindt is onze bijzondere affiniteit voor afscheidsbloemen én het besef dat een persoonlijk afscheid met veel aandacht en gevoel voor detail moet worden gemaakt.