Het bruidsboeket

..een iconisch onderdeel van de trouwceremonie – al eeuwenlang. Wij vinden dan ook dat het bruidsboeket niet alleen je liefde, maar vooral ook jouw persoonlijkheid moet onderstrepen.

Stijladvies

Daarom bekijken we eerst samen welke bloemen en kleuren het beste bij je passen. Daarna pas komt de vorm en stijl van het boeket aan de orde. Uiteindelijk zullen al deze onderdelen elkaar versterken en samenkomen in een prachtig boeket.

Corsages & zo

De warme familie- en vriendschapsbanden worden gesymboliseerd met de corsages. Daarom kunnen deze niet op zichzelf staan. En dat geldt natuurlijk ook voor de pols- en haar-corsages en de boeketjes voor de bruidsmeisjes.

Door kleuren, bloemen en stijl te herhalen, verbinden wij deze verschillende onderdelen op subtiele wijze en verwijzen zij met elkaar naar het boeket van de bruid.

Fiori di Rose trouwen bruidsaankleding bloemenversiering
Fiori di Rose trouwen bruidsaankleding tafelversiering met bloemen

De Fiori-stijl

Ook de trouwlocatie kunnen wij volledig aankleden. Dat kan in de vorm van een paar opvallende bloemstukken, maar wij kunnen ook de complete aankleding en styling verzorgen. Uiteraard passend bij de sfeer van de locatie – zowel binnen als buiten. Zo genieten jij en jullie gasten nog meer van de mooiste dag van je leven.

Altijd persoonlijk

Kom naar onze winkel om jouw persoonlijke stijl en bijpassende bloemen te bespreken. Vaak weten wij al snel wat er bij je past. En anders bevatten onze fotoboeken genoeg voorbeelden om inspiratie op te doen. Wij kunnen je natuurlijk ook thuis bezoeken.

WIJ WERKEN SAMEN MET
‘TROUWEN IN HET BOS’

Geef jouw ja-woord bij een prachtig uitzicht, dans met jouw geliefde onder de sterrenhemel en maak je bruiloft tot een sprookjesachtige herinnering. Bekijk dit unieke openlucht-concept!