De leukste bloemenwinkel..

..van Nederland staat in Oosterbeek. De combinatie van prachtige bloemen, stijlvolle woonaccessoires en een eigen, karakteristieke stijl van bloemschikken maakt dat klanten uit de wijde omtrek de winkel van ‘de zusjes’ weten te vinden.

Rose

Rose van der Voort werkt al vanaf haar veertiende in het bloemenvak. Haar liefde voor bloemen zie je terug in de uitbundige boeketten die zij maakt. Daarnaast richt zij als interieur-styliste woonkamers en bedrijven in. Haar smaak komt duidelijk terug in de woonaccessoires die in de winkel zijn terug te vinden.

fiori di rose - over ons - rose

De winkel

Onze winkel kenmerkt zich door een combinatie van prachtige bloemen, bijzondere vazen en unieke woonartikelen. En omdat wij elke dag onze bloemen inkopen, heb je dagelijks de keuze uit kraakverse snijbloemen van de beste kwaliteit.

De Fiori-touch

Het liefst maken wij de boeketten samen met jou ter plekke. Jij kiest dan de bloemen en wij stylen dit tot een uniek boeket. Volledig aangepast aan jouw wensen, maar met onze herkenbare Fiori di Rose-touch.

WIJ ZIJN FIORI

Als je ‘het Fiori-gevoel’ wilt ervaren moet je toch echt even naar onze winkel komen, maar met deze video krijg je alvast een goede indruk.